Христо Крушарски инспектира строежа на новата база на клуба (ВИДЕО)

На футболния съюз му трябва ред и дисциплина като в Локомотив (Пловдив), дела, а не дълбок зимеен сън

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски инспектира имота в Тракия, на който „черно-белите“ строят своята модерна футболна база за школата. Той призна, че през август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен.

До момента мястото е оградено, а вече и изорано, за да може да започне работата по наслагването на тревна настилка и допълнителни конструкции към нея.

“Август месец трябва да сме готови с двата терена. Ние сме почти готови и стартирали. Ще видите другата седмица каква е разликата. Лека-полека вършим работата.

Кога ще бъде готово зависи от джоба ми. Надявам се за 4-5 години да я завършим, може и по-бързо. Ако Локомотив тръгне по-силно към Европа и почнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо. Това не е далеч от истината. Още тази година ще наваксаме“, заяви Крушарски пред медиите.

„Първо ще оправя локомотива, после ще видя каква ми е конкуренцията и тогава ще реша дали да се кандидатирам за президент на БФС.

Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък – значи на БФС му трябва ред и порядък. Не само приказки. тоя това направил, оня онова направил. Третия сега щял да стартира след 8 години работа във футболния съюз в Изпълкома – сега щял да стартира, защото знаел какво да направи. Ами досега къде бяха? Досега караха дълбок зимен сън и чакаха някой да им каже какво да правят“, коментира Крушарски предстоящия Извънреден ковгрес на БФС и вероятността той да се кандидатира за президент.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top