Христо Крушарски: Направо да ни дават Купата!

Локо няма претенции за полуфиналите срещу Левски, от Ботев искат изиграването на 2 мача срещу ЦСКА

Христо Крушарски – собственикът на актуалния носител на Купата на България Локомотив (Пловдив), заяви пред БНР, че няма претенции за начина, по който ще се изиграят полуфиналите в турнира. Както е известно, от БФС започнаха консултации с полуфиналистите дали заради пандемията от коронавирус финалистите да не се определят само в един двубой на неутрален терен. Бизнесменът дори поиска купата най-добре да им бъде връчена още сега официално и да си остане в клубната витрина.

„Не можем да се радваме на кризата в Левски, на нещастието на другите. Ние искаме всичко да е наред и спортът да върви. Утре подобно нещо може да се случи с Локомотив, с Ботев.

Иначе за полуфиналите – няма проблеми – както решат, така ще играем. В два мача, в един мач, в половин мач. Най-добре е направо да ни връчат Купата, да не губим време!

Но отново бързаме да слагаме тигана! 5-и юни е твърде рано да се поднови първенството. След като 2 месеца си лежал вкъщи, изведнъж да влезеш във форма за 1 месец, даже за 15 дни. Ще видите както ще се получи“, заяви Христо Крушарски.

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов пък поиска полуфиналите да бъдат в пълния си формат – 2 мача на резменено гостуване. Загубилите финалисти от миналата година имат за съперник ЦСКА-София.

Подобни статии

Top