Христо Крушарски проведе работна среща с вицето на Бока Хуниорс (СНИМКИ)

Собственикът на Локо седна на мястото на легендата Карлос Тевес  в съблекалнята на „Ла Бомбонера“

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски проведе работна среща с вицепрезидента на аржентинския гранд Бока Хуниорс – Карлос Агуас. Двамата обсъдиха редица важни въпроси на митичния стадион „Ла Бомбонера“.

На срещата беше дискутирано провеждането на приятелски мач между „Звездите на Бока Хуниорс“ и ветераните на Локомотив, който да се изиграе в близко бъдеще.

Бе отправена покана и към една от юношеските формации на Бока, която да се включи в следващото издание на международния турнир под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци.

Обсъждана бе и идеята за размяна на специалисти и състезатели от школата, които, в рамките на месец, да имат възможността да взаимстват практики и да натрупат безценен опит.

Христо Крушарски се запозна и с модела на финансиране на аржентинския гранд – 150,000 акционери инвестират чрез закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки двубой.

След срещата двамата си размениха подаръци, а собственикът на Локомотив имаше възможността да посети и съблекалнята на Бока Хуниорс, където седна на мястото на именития нападател Карлос Тевес.

В същото време стана ясно кога Локомотив ще играе контрола с Рилски спортист. Мачът в паузата на шампионата ще бъде на „Лаута“ в събота от 11:00 часа.

Подобни статии

Top