Христо Крушарски: Срещу Левски можем да играем и с 8 футболисти!

Собственикът на Локо потвърди, че продажбата на една от звездите е възможна

Босът на Локомо­тив (Пловдив) Христо Крушарски не присъст­ва онзи ден на дер­бито с Левски на „Лаута“ заради не­отложен бизнес ан­гажимент в Русия. Той обаче е бил информиран подробно за случилото се в Пловдив и коментира дербито пред „Мериди­ан Мач“.

„Естествено, че съм доволен от представя­нето на Локомотив от началото на сезона и конкретно в мача с Левски. Разбрах, че сме показали хубава игра срещу „сините“. Не сме се огънали и с чо­век по-малко. Вярвам, че и с 8 футболисти може да играем срещу Левски!“, отсече Крушарски.

Босът коментира и изказването на спор­тния директор на „смърфовете“ Георги Иванов, че трима от основните футболисти на клуба – Давид Малембана, Ален Ожболт и Диниш Алмейда, са пред про­дажба. Гонзо обяви това след мача с Левски.

„Нещо много взехме да се разтоварваме“, обяви Крушарски през бурен смях.

„Реално само един от изброените може да бъде продаден. Няма да кажа кой точно и къде точно. Като неща­та станат факт, ще го обявим“, завърши босът на Локо пред „Ме­ридиан Мач“.

Припомняме, че със сигурност „черно-белите“ остават с двама ос­новни футболисти по-малко от януари – Стивън Езе отказа да преподпише и си тръгва като свободен агент, а Георги Илиев прекрати кариерата си.

Подобни статии

Top