Христо Стоичков представи своята марка "H8S" (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Христо Стоичков представи своята марка „H8S“ (СНИМКИ И ВИДЕО)

Легендата на българския футбол обяви, че прави всичко това за децата, пожела успех на ЦСКА и Лудогорец в Европа и коментира Конгреса на БФС

Легендата на българския футбол и кавалер на „Златната топка“ Христо Стоичков представи своята марка „H8S“. Това стана на специално събитие в столичния хотел „Маринела“. Камата заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект.

Той посрещна гостите си на тържественото откриване със специални осмици, изработени от суджук, но не в традиционната форма на подкова, а във вида на числото 8. Камата пристигна на презентацията със специална предпазна маска, на която беше изписано логото на собствената му марка.

Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист – Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Атлантическия океан, свързан с бестселъра „Историята. Христо Стоичков“. На събитието стана ясно, че най-големият български футболист има нов официален сайт.

„Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене“, заяви Стоичков по време на представянето на своята марка.

„Искам да оставя това за спомен. Правя го за малките, нека всеки ден да могат да научават нещо. Специално от Испания тук е Николас Перес, който ми е скъп гост. Той е човекът, който направи фенклуба „Христо Стоичков“ в Саламанка. Подарявам му копие от „Златната топка“. Не всеки получава такава“, каза още мегазвездата на родния футбол.

Подобни статии

Top