Христо Стоичков с голям жест към Аян Садъков - DC news

Христо Стоичков с голям жест към Аян Садъков

Камата ще отдаде почит на бате Айко в 70-ата минута на демонстративния мач в Стара Загора

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков за сетен път демонстрира, че има и голямо сърце. Носителят на Златната топка за 1994 година ще почете паметта на един от своите любимци от детинство по време на демонстративния мач в Стара Загора между Дрийм тима на Барселона и Сборен състав от звезди. В 70-ата минута двубоят ще спре, за да се отдаде почит към паметта на Аян Садъков. Легендата на Локомотив (Пловдив) и националния отбор почина на 1-ви юли, а Камата не успя да дойде за погребението му. Ицо обаче показа, че не е забравил своя стар приятел.

По време на мача ще бъдат почетени още трима любими хора на Христо Стоичков, които са оставили следа в живота му. В 3-ата минута на срещата зрителите ще станат на крака за Трифон Иванов. 14-ата минута ще бъде за гениалният №14 Йохан Кройф, а в 55-ата минута зрителите на стадиона под Аязмото ще си спомнят за бившия треньор на Барселона Тито Виланова.

Старши треньор на Сборната формация ще бъде легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев. Главен съдия ще бъде административният директор на „черно-белите“ Атанас Узунов.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top