Христо Златински пред завръщане на „Лаута“

„Черно-белите“ се разминали със сериозна чистка след победата си над Ботев (Враца)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че е разговарял с бившия национал Христо Златински, който в момента е в немилост в клубния си отбор Стяуа. Румънците искат да прекратят договора на халфа, който разочарова с представянето си след трансфера си това лято.

„Разговарях с Христо, но момчето няма право да играе в нов отбор до лятото. Ако дотогава не реши да премине в някой клуб от Азия, може да разговаряме за евентуалното негово завръщане“, коментира Христо Крушарски.

Босът на „черно-белите“ за пореден път отхвърли и възможността да се раздели през зимата с треньора Бруно Акрапович.

„Нямам намерение да го сменям. Дал съм пълен картбланш на треньорите. Желанието ми е да се привлекат повече български футболисти”, каза още ексцентричният собственик на пловдивчани.

Пред „Меридиан Мач“ той призна още, че преди мача с Ботев (Враца) е бил твърдо решен, да предприеме сериозна чистка в отбора през зимата, ако не види сериозно преобразяване.

Особено през второто полувреме обаче „черно-белите“ показаха много добра игра и за пръв път през сезона успяха да вкарат четири гола. Още по-ценна е сухата мрежа, която отборът удържа.

Подобни статии

Top