Хванаха шестима пияни зад волана в Пазарджишко, други двама били дрогирани

Мъжете са задържани в арестите на полицейските управления в областта.

Множество проверки на автомобили и техните водачи са извършени през уикенда по време на масираната полицейска акция осъществена на територията на цялата страна. В региона в нея взеха участие служители от Пътна и Охранителна полиция. На кръстовище в Пещера автопатрул извършил проверка на Б.Д.- 29г.

У него бил открит полиетиленов плик със суха листна маса от глави и съцветия. Последвал полени наркотест, който реагирал положително на марихуана. Общото коичество на намерената дрога е над 9 грама. Сходен е и случая с И.А.- 20г. от Пазарджик. На пътя между Пазарджик и село Бошуля той бил спипан с близо половин грам кокаин.

По време на засиления контрол по пътищата през двете денонощия служители от Пътна и Охранителна полиция са засекли общо 6 водачи седнали зад волана след употреба на алкохол.

Показателите на дрегерите варират между 1.38 и 2.56 промила. Един шофьор е засечен да управлява мотоциклет без регистрационни табели, а друг поставил на „БМВ”-то си чужди.

И десетимата мъже са задържани в арестите на полицейските управления в областта. Спрямо тях се водят бързи производства.

 

Подобни статии

Top