И Байерн (Мюнхен) поиска Никола Илиев!

Офертите на Ювентус и Аякс са по-добри, как така всичко да е решено в полза на Интер, негодува Асен Караславов

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изрази учудването си от публикациите в италианските медии, че талантът на „канарчетата“ Никола Илиев вече е играч на Интер. Агентът на младока Калоян Иванов заяви пред сайтове на Апенините, че 15-годишният играч вече е част от „нерадзурите“.

Караславов призна, че в клуба са пристигнали три оферти, включително и от Интер, но предложенията на останалите заинтересовани тимове – Ювентус и Аякс са по-добри. Освен това в последния момент в борбата се е включил и германския гранд Байерн (Мюнхен).

„Аз съм учуден от подобни твърдения, които излизат от Калоян Иванов в италианските медии, че всичко е договорено. В интерес на истината получихме оферта от Интер, която не я одобрихме. После получихме подобрена оферта, за която имаме определен срок, на която да отговорим. За нея ще се вземе решение, като се събере бордът на дикреторите. Не е тайна, че имаме оферти и от други отбори – Ювентус, Аякс, а преди няколко дни се свързаха с нас и Байерн (Мюнхен). Как така нещата били уговорени с Интер, а те изпращат оферти“, каза Караславов пред sportal.bg.

Директорът на пловдивчани също така заяви, че на теория според него Калоян Иванов няма как да бъде агент на Никола Илиев, тъй като такива договори не могат да съществуват между малолетен състезател и представител.

„Аз Калоян Иванов не искам да го наричам агент на Коко, тъй като преди 16 години не може да имат такива взаимоотношения. Доколкото знам има нещо подписано с родителите на играча, но аз не съм го виждал черно на бяло. На нас не ни е показал нищо. Знаем желанието на Калоян Иванов и играча, но искаме всички страни да бъдат доволни. Останалите оферти са много по-добри от тези на Интер“, каза още Караславов.

Подобни статии

Top