И Джарел Милър се уплаши от Кобрата и отказа боя!

Голямото бебе не искал мачът на бъде в София, Кубрат ще преговаря с Хюи Фюри

Американецът Джарел Милър, известен още с прозвището си Голямото бебе, стана вторият елитен боксьор в тежка категория, който отказа да се бие с Кубрат Пулев – Кобрата, съобщи boxingscene.com.

Непобедният американец имаше срок до вторник да обяви дали ще приеме офертата да се бие с българина в София на 1-ви септември.

„Опитахме се да направим мача в САЩ или на неутрална територия, но просто не успяхме да стигнем до споразумение. Джарел показа в своите последни мачове, че иска да се бие с най-добрите. Това винаги е била нашата цел. Имаме и други възможности. Пулев е много добър боксьор. Обмисляхме мачсрещу него, но мястото не ни хареса“, коментира промоутърът на Милър Дмитри Салита.

Следващият претендент в ранглистата на Международната боксова федерация е Хюи Фюри. Братовчедът на Тайсън Фюри има само една загуба в своята кариера, която е в мач за световната титла срещу Джоузеф Паркър. Тепърва обаче ще бъде насрочен нов търг за провеждане на мача, ако двете страни не се споразумеят. Според самия Кубрат този мач може да се осъществи през октомври.

Междувременно стана ясно, че Пулев е поддържал форма за мача с Милър на морето. Българската звезда в тежка категория е избрал за място на подготовката си слънчева Майорка, където заведе целия си щаб.

Там екипът демонстрира отлично настроение. В щаба на Кобрата е и Артур Абрахам. Двамата боксьори са в компанията на треньора Ули Вегнер и големия бос Вилфред Зауерланд стана ясно, след като Кубрат постна снимка от Майорка със своя щаб.

Подобни статии

Top