И Крумов захапа Акрапович: Няма как един физкултурник да изтрие позитивните моменти

След Пламен Николов, сега и Пламен Крумов нарече специалиста „треньорчето“

Досегашният капитан на Локомотив (Пловдив) – Пламен Крумов, не остана доволен от Бруно Акрапович, който реши защитникът да си тръгне от „Лаута“. Същата бе и съдбата на Пламен Николов, който пък заяви, че отборът със сигурност върви към изпадане.

Ето какво написа Пламен Крумов във Фейсбук:

Благодаря ти, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! 

За мен беше чест в продължение на две години и половина да нося черно-бялото райе, а в последните месеци и капитанската лента на този велик клуб!!!
Щастлив съм , че имах възможността да се запозная и дори да бъда съотборник с част от легендите на този клуб! Христо Бонев, Николай Курбанов, Христо Колев-Бащата, Краси Костов (лека му пръст), Едуард Ераносян,Петър Пашев,Мартин Камбуров, Кирил Котев, Ванчо Траянов и др.

Не спечелих нито един трофей, но спечелих много повече! Спечелих уважението на черно-бялата общност с всеотдайната си игра! В тези две и половина години изживях уникални моменти ! Незабравими мачове и победи! Няма как за два месеца един физкултурник (треньорчето) да изтрие тези позитивни моменти! За съжаление отборът е в лоши ръце, но много скоро всичко ще си дойде на мястото.

Пожелавам на вече бившите си съотборници здраве и много късмет . Ще им трябва и доста търпение!!! Благодаря на феновете за подкрепата! Благодаря на ръководството и на собственика за коректното отношение към мен. Локомотив Пловдив винаги ще заема част в сърцето ми!!!

Казвам довиждане, а не сбогом !!! На добър час, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Подобни статии

Top