И в Пловдив сложиха от скандалните билбордове (СНИМКИ)

И в Пловдив вече има от скандалните гей-билбордове, които разбуниха обществото.

Това съобщиха читатели на DCNEWS, които ни изпратиха и снимки на един от билбордовете, монтиран на бул. „Марица-юг“. Те са част от информационната кампания, която цели да се повиши чувствителността към равнопоставеността на еднополовите двойки и хората с хомосексуална ориентация.

Градът под тепетата е един от четирите, в които са монтирани такива рекламни постери. Останалите са София, Варна и Бургас.

Инициатори на рекламната кампания са от фондация „Работилнца за граждански инициативи“. От неправителствената организация искат посланието „Няма страшно. Това е просто любов“, да стигне до възможно повече хора. Фондацията е координатор на проекта „Заедно за правата на ЛГБТИ в България“, финансиран с 200 хил. евро по програмата „Права, равенство и гражданство“ на Европейската комисия.

Основната част от проекта включва семинари за правата на ЛГБТИ за учители, политици и бизнесмени.

Припомняме, че гей-билбордовете разгневиха жителите на Бургас и Варна. Недоволство се надига и под тепетата.

Подобни статии

2 Коментара

  1. Стоянов написа:

    А може ли да бъдат осъдени за оронване моралните ценности на обществото? Как така отвсякъде и ежедневно ни заливат с педерастия, и това е безнаказано. И не само безнаказано, но и поощрявано. Абсурд, в които сме принудени да живеем. Ако ида да го скъсам вероятно ще ме съдят. Абсолютна олигофрения

  2. Петър написа:

    Бог да ни спаси от тези проклети педерасти и геюве и още трансексионалисти ли беха там кви ненам! Боже пази България

Top