Илия Динков: Целите пред Марица остават същите (ВИДЕО)

Дано да спечелим Купа Бъргария в Пловдив, пожела си президентът на петкратните ни волейболни шампионки

„Добра успеваемост, да се надяваме, че така ще продължим. Спокойно гледам последните три финала, явно свикнах или по-малко се вълнувам. Да ставаме шампиони в София се превърна в традиция, нека традициите да се спазват. София не е толкова далеч, а и момичета свикнаха.

Целите пред Марица (Пловдив) остават същите – участие в евротурнирите, трупане на опит от състезателите и треньорския щаб и повишаване на националния и клубен ранкинг на България. Шампионска лига е задължителна за нас. Сигурен съм, че останалите клубове ще се възползват от спечелените квоти и ще участват и в останалите два европейски клубни турнира – това е важно за женския волейбол.

Основната цел беше победа в Шампионска лига, аз съм сигурен, че щяха да бъдат две, но съдбата пожела друго. Рано е да се говори за излизане от групите в Шампионската лига. Първо ще трябва да влезем в тях, но нищо не пречи да опитаме това да е следващата цел.

Дано да спечелим Купа България в Пловдив“, заяви президентът на Марица (Пловдив) Илия Динков пред BGvolleyball.com след спечелването на петата поредна титла от страна на маричанки в Националната волейболна лига.

Снимка: Бончук Андонов

Подобни статии

Top