Илиана Раева потресена от смъртта на Милен Цветков

Добрите умират млади, а лошите трудно! Жалко, че той не получи цялата тази сърцераздирателна „ария“ приживе

Председателят на българската федерация по художествена гимнастика – Илияна Раева, изригна след смъртта на журналиста Милен Цветков, който си отиде след като бе помлян от друга кола на светофар.

Ето какво още напаси Раева във Фейсбук:

„Много нелепа смърт. По същия начин преди години почина наш приятел. Спрял с колата и отзад един се засилил и го уби на място.

В момента, в който Наско ми каза как е починал, се сетих за една сентенция, за която винаги се сещам, когато някой млад човек почине : “Добрите умират млади, а лошите трудно.” Разбира се, разсъждавала съм върху нея и в най-общ смисъл я разгадавам като: Някой млад и добър се е отървал от Ада… Разбира се, има и много по-дълбок смисъл, но не затова си позволих да напиша нещо по темата.

Толкова много коментари тук във фейсбук за Милен от много познати и непознати. И винаги е така, когато си замине някой популярен и в по-голяма степен харесван човек.

Но честна дума, аз се възмущавам винаги, когато този починал човек, не е получил цялата тази сърцераздирателна “ария” приживе, а винаги когато си замине.

Не я е получил когато е имал нужда от сериозна подкрепа, от сериозни и известни на обществото хора, на които би им се чула думата. Да! Не ми харесват воплите ви, защото те вече нямат смисъл за заминалия си! Да бяхте писали, когато е имал нужда от дъбокосмислените ви словоизлияния…

Позволявам си да упреквам, защото винаги съм защитавала, подкрепяла и помагала, когато съм имала повод и възможност на смелите, силните, можещите, знаешите и значимо различните, които са имали тази нужда! На ИСТИНСКИТЕ! И съм го правила безкористно и с цялата си вяра и сърце, докато са били живи! Когато е имало смисъл. Затова, при такива тъжни и трудни за приемане ситуации като тази трагична смърт, би трябвало да се замислим как постъпваме към живите.

А иначе… за убиеца…

Той няма да остане ненаказан, защото всеки получава наказанието си. От Истинския Съд! Не от негови жалки и изкривени земни отражения…

Покой и светлина на душата ти, Милене! Възможно е достойно да си изпълнил житейската си Мисия… Само един Бог знае…

Съболезнования на близките“.

Подобни статии

Top