„Има такъв народ“ вече с офис в Асеновград

Богословът Васил Апостолов е координатор за Асеновград

„Има такъв народ“ стъпи официално в Асеновград. Партията на Слави Трифонов откри собствен офис, който ще бъде средището за идеи, обсъждане и създаване на политики.

Офисът се намира на улица „Трети март“ в центъра на Асеновград. Официални гости бяха членовете на Изпълнителния съвет на партията – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов, Лъчезар Бакърджиев, областен координатор на партията и Николина Деспотова-координатор за Пловдив-град. Церемонията се състоя в присъствието на много членове и симпатизанти от Асеновград, София и цяла Пловдивска област.

 

Началото на партийните дела беше дадено с благослов от координатора за Асеновград Васил Апостолов.

„Този офис е за всички хора, които жадуват промяната. Благодаря на всички симпатизанти и членове, които помогнаха той да стане факт. Преди месец и половина ние показахме, че „Има такъв народ“. Надявам, се след месец и малко ще покажем отново , че сме тук и ще търсим отговорност на всички хора, които 30 години ни лъгаха.“  Васил Апостолов призова присъстващите да хвърлят всички усилия за предстоящите избори, за да убедят хората да излязат и гласуват.

„На 4 април спечелихме първото полувреме, нека победим в мача“, каза в приветствието си Тошко Йорданов, заместник-председател на  ПП „Има такъв народ“.  “ Благодарение на вас вече няма страх, а има промяна и тя е неизбежна. Нашата основна задача е да си върнем държавата такава, каквато е. Предстои ни много работа, изборите са много скоро и се надявам всички ние да се съсредоточим върху тях. За щастие този път те ще са много по-честни. Да си свършим работата, като свободни граждани, да си оправим държавата, а всички, които са виновни да си понесат последствията“, напътства в обръщението си Тошко Йорданов.

„Асеновград показа, че има много потенциал с млади и активни хора, които искат промяна и са готови да работят активно, за да се случи тя“, коментира и Виктория Василева, главен секретар на ИТН. Тя благодари на всички присъстващи и ги увери, че тяхната  смелост и увереност ще привлече още  повече последователи на идеята за промяна и държава, свободна от мафия, беззаконие и рекет.

Офисът на „Има такъв народ“ ще бъде отворен всеки ден, а членовете на партията в Асеновград ще присъстват в него на ротационен принцип.

Официалното откриване завърши с чаша шампанско и много снимки.

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top