Индийска диета: Как да свалим 8 килограма за 7 дни

Многообразието от диети позволява на всеки от нас да си избере начин на хранене, който ще помогне максимално лесно да се разделим с излишните килограми. Днес ще ви предложим т.нар. Индийска диета. Основните правила в нея са никакъв алкохол и много вода.

Ден 1

Яжте само плодове. Може да са всякакви, освен грозде, банани и манго, защото те съдържат много глюкоза. Убедете се, че сте си подсигурили за вашата диета достатъчно диня, портокали, ябълки, нар и ягоди. Можете да ги хапвате в неограничено количество.

Ден 2

В този ден трябва да ядете основно зеленчуци – варени или сурови. Сутринта може да изядете варен картоф. По този начин ще дадете на организма си достатъчно енергия и въглеводороди за целия ден.

Ден 3

На третия ден трябва да ядете зеленчуци и плодове. Картофите са забранени.

Ден 4

В този ден е разрешено да се ядат банани през целия ден, но не по-късно от 6 часа вечерта. Можете също да изпиете до 4 чаши мляко. Независимо от това, което казват за бананите, че са прекалено калорични, в тази диета те действат като източник на калий и натрий за организма. Това е много важно, за да не нанесе диетата непоправима вреда на организма.

Ден 5

1 2

Подобни статии

Top