Ирландската звезда Имелда Мей открива SOUNDS OF THE AGES

Деца до 10 години (включително) влизат без билет

С ирландската звезда Имелда Мей започва днес рок фестивалът SOUNDS OF THE AGES. В три последователни вечери, на вековната сцена ще се представят изумителни музиканти, обещават организаторите от „Тангра Мега Рок“.

Протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса тази вечер на Античния българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Имелда Мей е излизала да пее на сцена с най-големите – Лу Рийд, Том Джоунс, Дейвид Гилмор, Робърт Плант, U2 и много други. Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, Имелда пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок.

Продуцент на албума е американската легенда – Ти Боун Бърнет, носител на най-големите музикални и филмови награди за работата си с Боб Дилън, Елтън Джон, Робърт Плант и Алисън Краус, Рой Орбисън, Грег Алман, Counting Crowes, филма за Джони Кеш и много други.

В Пловдив ще видим на живо не само новите песни,

но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията ‘Johnny’s Got A Boom Boom’ (2008) и ‘It’s Good To Be Alive’ (2014).

Концертът на Имелда Мей на Античния театър е със специалното участие на победителката от „Гласът на България“ Ния Петрова, която ще подгрее публиката преди излизането на ирландската звезда.

Останалите концерти

1 2

Подобни статии

Top