Ищар идва в Пловдив с цялото си семейство, много изненади и впечатляващ концерт

На 24 ноември тнодивата ИЩАР ще направи юбилеен концерт, с който ще отбележи 20 години на сцена. На 10 ноември тя отпразнува и личния си рожден ден.

Какво е настроението и как се готвите за концерта си в Пловдив?

Готвя се както винаги за сцена – подготвям разнообразен репертоар, сценични ефекти. Пристигам с бенда си, както и готвя за пловдивчани и гостите ми на концерта някои изненади: от Тел Авив идва феноменална двойка танцьори, поканила съм и експерти по визуални ефекти, но нека има и елементи на изненада.

Какво е сценичното облекло на Ищар? Кой изработва тоалетите Ви?

За всеки мой концерт проектирам мои собствени дрехи и намирам някой, който да ги изпълни. Разбира се разчитам и на видни дизайнери. Също така и на други дизайнери, които открих в Ню Йорк и комбинирам с нещо, което имам в моя гардероб. Комбинирам, както и в моята музика. Харесвам комбинацията на модерното, чувственото и очарователното.

Имате ли ритуали преди да излезете на сцена?

Ритуали чак не, но винаги пазя гласа си. Практикувам йога, за енергия приемам банан и мед. Не се храня преди концерт. Немислимо ми е да се храня и после да пея. Опитвам преди излизане на сцена да не говоря много, пазя глася си.

Подобни статии

Top