Италиански ас на елегантността разкри формулата за успешното облекло в бизнеса

Алберто Веделаго получи почетен плакет на Пловдивския университет преди публичната си лекция във висшето училище

 „Бъдещето в сферата на облеклото е в индивидуалността и в собствения стил, а не в бързата мода. Който възприеме това, ще има успехи“. Тази формула и още няколко естетски тайни за обличане разкри италианският топ дизайнер Алберто Веделаго на бъдещи юристи, икономисти, студенти от други специалности и граждани в препълнената 6-та аудитория по време на публичната си лекция в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Модератор на тематичното събитие за ролята на облеклото в бизнес общуването беше българският моден и пиар експерт проф. Любомир Стойков, който е и преподавател  във висшето училище.

Гостът от Италия бе удостоен с почетен плакет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и грамота, връчени му от заместник-ректора по международно сътрудничество, връзки с обществеността и протокол доц. Надя Чернева.

„За българина носенето на костюм не е предразсъдък, а страх. В София съм срещал дори политици, които се притесняват да се обличат добре. Защото се притесняват от реакцията на заобикалящите ги. И само хора със силен характер могат да рискуват“, сподели впечатленията си асът на елегантността Алберто Веделаго.

1 2 3

Подобни статии

Top