ИТН втора политическа сила в община Асеновград, партията на Слави скочи с две позиции

Екипът на Слави Трифонов успя да измести с малко над 1000 гласа коалиция „БСП за България“ и ДПС

„Има такъв народ“ е втора политическа сила в община Асеновград след изборите на 11 юли.

Екипът на Слави Трифонов успя да измести с малко над 1000 гласа коалиция „БСП за България“ и ДПС и така се нареди веднага след ГЕРБ-СДС в общината.

За ИТН в неделя са гласували 26 991 души или 25, 23% от избирателите в Пловдивска област. За сравнение на изборите на 4 април партията на Слави Трифонов е подкрепена от 23 749  или 18, 64%.

Така от партията влизат трима народни представители от областта.Предстои да се разбере дали Тошко Йорданов ще предпочете да бъде народен представител от Пловдив -град и ако това е така, депутат ще бъде и Васил  Апостолов, общински координатор за Асеновград. Втори в листата е Танер Тюркоглу, трети – Лъчезар Бакърджиев.

Благодарим на всички гласували за нас и нашата кауза, както и на всички упражнили своя граждански дълг. Искрено благодарим и на всички наши членове и симпатизанти, които участваха в изборните комисии и допринесоха за едни по-честни и прозрачни избори! Без Вас промяната нямаше как да се случи!, написа в в социалната мрежа Васил  Апостолов от „Има такъв народ“.

 

 

Подобни статии

Top