Ицо Хазарта обра наградите на БГ радио, церемонията наруши всички призиви за дистанция (СНИМКИ/ВИДЕО)

Рапърът си тръгна с награди за БГ албум, БГ текст и БГ изпълнител

Ицо Хазарта си тръгна с три от престижните награди на БГ радио снощи по време на бляскава церемония, която се състоя на Античния театър. Рапърът, получи призовете за БГ текст, БГ албум и БГ изпълнител и доказа, че продължава да печели сърцата на феновете си не само с парчетата си, но и с текстовете и присъствието си.

Хазарта направи невероятно шоу още с излизането си на сцената на Античния театър снощи, придружен от невероятно атрактивен балет в златисти костюми и изумително високи токчета. 40-годишният хип-хоп изпълнител изпълни едно от новите си парчета и публиката го аплодира бурно. Първата награда, която му бе присъдена, благодарение на гласовете на феновете, бе  в категорията БГ албум за тавата му „Неправилен рап“. Така той победи Графа, Кирил Маричков, Стенли и Pavell & Venci Venc’, които се бореха за статуетката в същата категория.

Малко след това рапърът излезе за втори път на сцената, за да получи следващата си награда – за БГ текст. Тя му бе присъдена за парчето „Имам човек“, чийто текст е насочен срещу корупцията по всички етажи на държавата у нас. „Не знам дали е много хубаво, че точно тази песен печели наградата за БГ текст“, призна Ицо Хазарта, след като получи статуетката, като благодари на почитателите си за доверието и признанието.

При третото му излизане на сцената, за да получи една от най-важните награди на церемонията – за БГ изпълнител, Хазарта бе бурно аплодиран от публиката, изпълнила Античния театър. Рапърът бе леко изненадан, тъй като в категорията бяха номинирани и безспорни гласове на българския поп като Графа, Любо Киров и Миро, а сред номинациите бе и тази на още един рапър – Криско. Наградата му бе връчена от кмета на Пловдив Здравко Димитров и красивата Михаела Филева.

„Две думи към онези, които никога не гледат наградите, но утре ще напълнят мрежите с мнения за тая церемония. Имам песни, които не са тук и за които никой не е гласувал. Предполагам, че сигурно не са хубави. Хубава песен е, когато някой друг освен тебе каже, че е хубава. Хората в България имат различни музикални предпочитания и те невинаги съвпадат помежду си. Благодаря на всички, които са гласували за мен“, каза Ицо Хазарта.

1 2 3 4 5

Top