Иван Ланджев и новата му книга „Ти, непрестанна новина“ идват в Пловдив и Асеновград

Стихосбирката се нареди сред най-продаваните на Софийския международен панаир на книгата,

„Младият Пловдив чете“ започна и първият гост в него ще бъде Иван Ланджев с новата му книга „Ти, непрестанна новина“. Той ще се срещне с ученици от ФЕГ “ Антоан дьо Сент-Екзюпери“ в 12.30 часа.

От 19 часа Иван Ланджев ще направи своята официална премиера в Пловдив във Vintage house (в Дом на културата „Борис Христов“) , ул. „Гладстон“ 15. Премиерата ще се състои с участието на издателя Манол Пейков.

„Ти, непрестанна новина“ идва пет години след предишната му стихосбирка „Ние, според мансардата“. Междувременно през 2017-та той издаде „Поетика на себенадмогването. Наративни стратегии у късния Лев Толстой“.

Иван Ланджев пише и сценарии за български сериали , преподавател е по руска литература в СУ „Св. Климент Охридски“, а негови текстове може да прочетем в блога му.

Редактори на „Ти, непрестанна новина“ са Иван Теофилов и Георги Господинов. Художник е Люба Халева.

Стихосбирката се нареди сред най-продаваните на Софийския международен панаир на книгата, който се проведе през декември миналата година.

На 23.02, събота от 17.30, Иван Ланджев ще гостува и в Асеновград в рамките на „Литературен шейкър“ ,  където също ще се срещне с читатели. 

Top