Иван Петков изнесе нови 2 семинара

Използваме по най-рационалния начин ситуацията с липсата на състезателни мачове, заяви наставникът на ВК Марица и националния отбор

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) и женския национален отбор по волейбол Иван Петков изнесе нови два семинара пред треньорите в клуба в зала Лаута тази седмица.

Темата на семинара в понеделник беше „Техника и тактика за блок“, а вчера „Тактически действия в защита“.

В семинарите участваха треньорите в школата – Диян Боюклиев, Атанаска Никифорова, Миглена Стрезова, Кристина Якимова и Стоян Вулджев, физиотерапевтите Николай Касабов и Теодора Симеонова и статистиците Благовест Тодоров и Димитър Зикямов.

„Намерихме начин нашият колектив да използва по най-рационалният начин ситуацията, в която се намираме. Това е много неприятен период, който го изживяваме не само в спорта, а и като цяло. Нащият щаб използва този момент и да уеднаквим идеите, които имаме за играта. Всеки един от нас да сподели какви проблеми има от аспектите от играта. Мисля, че нещата се получават по най-добрия начин за нас. Получават се интересни беседи и всеки споделя своето мнение“, заяви Иван Петков пред volleymaritza.bg по повод семинарите.

Подобни статии

Top