Иван Стоянов отличи педагози в район "Източен" - DC news

Иван Стоянов отличи педагози в район „Източен“

Иван Стоянов отличи  учители и директори на учебни заведения, постигнали високи резултати в работата си.

В навечерието на 24 май- Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност, спазвайки  традицията в района,  Иван Стоянов отличи  учители и директори на учебни заведения, постигнали високи резултати в работата си.

В тържествена обстановка и пред много гости, плакети на района получиха Мария Петрова- директор на ДГ “Чайка“, Стефан Ганозов – учител по изобразително изкуство в ОбУ “П. Славейков“,  Катерина Додова- директор на ПГТ “Проф. Асен Златаров“ и Димитър Ангелов от ЧЕГ “Стоян Сариев .

Отличени с грамоти и книги от български автори бяха още 30 учители и директори от детски градини и училища .

Много се гордея с вас и всички педагози от нашия район, защото работите неуморно за постигане на поставените  цели и имате богат  опит с национални и оперативни програми в образованието.  Налични са   успехите  и в приобщаването на децата и учениците  към културните събития в града, защото само за последните години повече от 12 000 деца посетиха различни по жанрове постановки  на големите сцени в града . 

Като почетен гост Антоанета Паковал, началник на РУО –Пловдив сподели пред  аудиторията , че е впечатлена от церемонията по награждаване   на просветните дейци и особено  това, че всеки един  е презентиран с успехите си при награждаването. Тя пожела здраве и много успехи в бъдеще на всички.

На събитието беше представен и поздравителен адрес от Янка Такева- председател на СБУ до Иван Стоянов и учителската гилдия.

Подобни статии

Top