Иван Тотев поздрави пловдивчани за Коледа

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи пловдивчани,

В навечерието на един от най-светлите празници  – Рождество Христово, и на прага на Новата 2019-та година отправям към Вас искрени пожелания за здраве, мир и благополучие.

Тези дни, в които ще се съберем със семействата и най-близките си хора, изпълват сърцата ни с обич, топлина и надежда за по-добра и успешна Нова година.

В това време за равносметка можем да кажем, че изпращаме година, наситена с работа и предизвикателства, в която осъществихме много проекти и поставихме началото на нови.

В трепетно очакване сме на 2019-та – годината, в която Пловдив ще бъде Европейската столица на културата. Броени дни ни делят от официалното откриване на домакинството ни на най-големия културен проект на Европейския съюз.

В нашия хилядолетен град – символ на толерантност и разбирателство, ние отдавна сме се научили да живеем ЗАЕДНО, да споделяме ценностите на другите и да намираме нещата, които ни събират.

Нека продължаваме да бъдем ЗАЕДНО и да сме вдъхновяващ пример за разбирателство и взаимоуважение. Защото ЗАЕДНО сме по-силни в името на нашия древен и вечен Пловдив.

Честито Рождество Христово и щастлива Нова 2019-та година!

Подобни статии

Top