Ивайло Гоцев: Джошуа прави огромна грешка!

Британският шампион подценява Кубрат Пулев и твърде много бърза към обединителния мач за световните титли срещу Тайсън Фюри

Ивайло Гоцев, агентът на Кубрат Пулев, смята, че световният шампион на WBA, IBO, IBF, WBO Антъни Джошуа прави голяма грешка, като пренебрегва българина. Според Гоцев Ей Джей твърде много избързва, гледайки напред към обединителен мач със световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

“Ние сме се фокусирали единствено върху Антъни Джошуа. Можете да го наречете грешка или незрялост да пренебрегнете опонента си. От 30 години съм в спорта и съм видял много неща да се объркват, когато гледаш прекалено напред. В света има само една битка за нас – Антъни Джошу срещу Пулев”, заяви Гоцев пред Sky Sports.

“AJ е отличен боксьор, който удря много силно и е атлетичен, но също така има и слабости. Той не е завършен, а Пулев може да избегне неговите силни страни и да използва слабостите му. Джошуа ни показа във втория мач с Руис истинското си лице. Тогава той бягаше от един съперник, видимо прекалил с купоните.

Но Кубрат е различен тип предизвикателство. AJ трябва да направи доста промени спрямо предишния си мач, който бе срещу нисък и тежък съперник. В случая с Пулев той ще има от другата страна ръстов и здрав боксьор, чиято игра в краката е една от най-силните му страни”, добави Гоцев.

В същото време Пулев и Джошуа влязоха в ролите на герои от култовата фентъзи сага „Игра на тронове“. Британецът влиза в ролята на Джон Сняг, а Кобрата  – на неговия баща Регар Таргариен, наследникът на Лудия крал Ерис и Железния трон.

Подобни статии

Top