Ивайло Гоцев: Джошуа ще бъде като изплашен заек пред опитния лъв!

Еди Хърн: Антъни ще бъде брутален и ще му разкъса лицето, ще има зрелищен нокаут

Мениджърът на претендента на IBF за световната титла в тежката категория на бокса Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, сподели най-голямата грешка на Антъни Джошуа в подготовката му за мача с българина. Гоцев вярва, че това ще му изиграе лоша шега и ще му коства всичко, а светът ще стане свидетел на втора шокираща загуба за британеца след тази от Анди Руис. Гоцев посочи подбора на Джошуа за спаринг партньори като неправилен, а освен това посочи и защо. Разбира се, той не пропусна отново да залее с похвали Кубрат Пулев и да гарантира на света, че ще бъде приятно изненадан от българина, пише Sportlive.

„Младите британски лъвчета не са добре подготвения и опитен лъв, който е Кубрат. Те не са точно типът спаринг партньори, от който AJ се нуждае, защото Кубрат е не просто опитен боец. Той може да контролира събитията на ринга, работи добре с крака и има боксови качества. Той има толкова много повече, отколкото хората осъзнават. Няма замяна за опита и AJ ще научи това. Малките фини детайли като спаринг партньорите правят цялата разлика. Тревор Брайънт, добре, той е добър, но той не удря и наполовина здраво, колкото Пулев – той няма силата. Брайънт е дребен играч от тежката категория, който обича да „танцува наоколо“. Боят между Джошуа и Кубрат ще е такъв, за какъвто британецът няма да се е подготвил. Ще повторим това, което се случи в „Медисън Скуеър Гардън“, когато той беше като „заек под светлините“ – изплашен и незнаещ какво да прави“ – сподели Гоцев пред badlefthook.com и напомни за поражението му от Анди Руис.

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн пък предупреди всички любители на бокса, да очакват брутален сблъсък между британеца и най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Според Хърн, Антъни Джошуа ще бъде изключително агресивен срещу българина и ще го „разкъса” на ринга.

„Ако успее да го нарани в началото, той ще му скочи веднага. Антъни може да нарани Пулев във всеки един момент, защото притежава сила и скорост. Ще видите как ще разкъса Пулев! Това е мач на ранните удари. Пулев има фантастичен удар, той обича да диктува темпото, като ви нарушава ритъма”, коментира Еди Хърн.

„Кличко направи същото с Антъни. Антъни показа твърде много респект срещу Кличко и сега трябва да внимава, за да не стори същото и с Пулев. Той трябва да бъде груб, да го бие. Ударът и остротата на Антъни ще му разкъса лицето. Ще видите брутален нокаут”, каза още боксовият промоутър.

Подобни статии

Top