Ивайло Гоцев: Нашият ред дойде!

Кобрата: Ще трябва да дам урок на Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, призна, че следващият боксьор, който трябва да се бие с Антъни Джошуа е именно българинът. Гоцев акцентира, че вече има гарантиран мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, поради което системата е такава, че битката за пояса от IBF трябва да е именно с Пулев.

„Не вярвам да видим реванш на реванша. Пак имаме лицето на бокса – Антъни Джошуа, който се боксира брилянтно. Направи бой, който трябва да спечели на всяка цена. Имаме шампион, така че на 22-и февруари има мач между Фюри и Уайлдър, така че ние идваме наред“, сподели Гоцев пред DIEMA SPORT 2.

Кубрат Пулев за пореден път обяви, че това, че го подценяват от лагера на Антъни Джошуа може да му е само от полза.

„Радвам се, че ме приемат с пренебрежение, защото ако Джошуа победи, ще трябва да му дам урок. Когато има пренебрежение, това означава, че има подценяване от другата страна. Ако има изказване за България, не му прави чест – да не си мисли, че сме по-малко от тях. За тази тема мога да говоря много”, каза Кубрат минути преди двубоя пред Diema Sport 2.

„Опция е да овакантят титлата. Аз съм готов да изляза срещу всеки – не смятам, че двамата са по-добри от мен. Кой ще е по-лесен? Това е въпрос на игра и моменти. Когато излезем на ринга, ще си проличи.

Който Господ реши, той да бъде. Господ ще ми даде този, който ще трябва да победя убедително и да го смачкам”, допълни Кобрата малко преди да разбере, че ще трябва да излезе срещу Антъни Джошуа за световната титла във версия IBF.

Подобни статии

Top