Ивайло Гоцев: Стига увъртай, AJ! Качваме се на кораба! (ВИДЕО)

Лагерът на Кобрата ще е на Черноморието, промоутърът не изключи и битка за титлата на Колизеума в Пула

Боксовият промоутър Ивайло Гоцев, който движи преговорите на Кубрат Пулев за мач за световната титла при най-тежките срещу Антъни Джошуа, потвърди пред британските медии, че клиентът му е готов да се бие срещу британеца където и да е това. Пловдивчанинът, който от години живее в Съединените щати, даде интервю за специализираната платформа „Pro Boxing Fans“.

„Разбрах за новите сценарии за битката, които има Еди Хърн. Вече не съм сигурен дали тя ще бъде „сухоземна“ или в морето – плановете са съдбата на титлата да се реши на кораб и ние смятаме да участваме. Време е AJ да спре да говори и да даде окончателен отговор за битката“, категоричен е Ивайло Гоцев.

Кобрата: Готов съм да се бия и на круизен кораб! (ВИДЕО)

Агентът вече долетя от Лас Вегас в България, където ще бъде подготвителният лагер на Кубрат Пулев за мача на живота му. Кобрата в последните дни бе на българското Черноморие, като бе и специален гост на празника на Созопол. Лагерът на претендента за световната титла на IBF ще бъде именно край Черно море.

„Що се отнася до ситуацията с коронавируса, всичко зависи от решенията на отделните правителства на всяка държава. Моето лично мнение е, че е време да се сложи край на повсеместната карантина. Разбира се, хората трябва да спазват някакви предпазни мерки, но да се завърнат към нормалния си ритъм на живот, работа и забавление.

Да нося маска или да не нося маска? Това е въпрос, на който всеки сам трябва да си отговори, а не решенията да бъдат налагани със сила от властите, където и да е по света“, продължи Ивайло Гоцев.

„Що се отнася до мача за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, такъв задължително ще има. Имаме подписан договор, така че е въпрос само на определянето на новото място и новата дата. Освен ако от лагера на AJ не искат да развалят този договор, при което ще дължат неустойки, а Джошуа ще оваканти титлата на IBF и Пулев ще играе със следващия в ранглистата.

Самите ние не искаме да се откажем и да дадем път на Джошуа да се бие най-напред с Тайсън Фюри в обединителен мач на всички пояси. Тази дилема никога не е стояла пред нас. Просто след няколко години на упорит труд, контузии и чакане, най-сетне е дошъл звездният миг на Кубрат Пулев и той няма да се откаже от него.

Знам, че във Великобритания имат големи планове за грандиозно шоу, за двата мача срещу Тайсън Фюри, но този път те ще трябва да изчакат. Ние сме наред!“, категоричен е промоутърът.

Ивайло Гоцев не изключи и варианта битката да се проведе на Колизеума в хърватския град Пула, където може да се пресъздаде обстановката на древните римски гладиатори.

Подобни статии

Top