Ивайло Иванов с "ипон" за 28 секунди! - DC news

Ивайло Иванов с „ипон“ за 28 секунди!

В Токио днес ще стискаме палци още за рожденичката Линда Зечири, Габриела и Стефани Стоеви, Любомир Епитропов и пловдивчанина Йосиф Миладинов

Българският джудист Ивайло Иванов започна по страхотен начин участието си на Олимпийските игри. Националът, който ни представя в категория до 81 килограма в Токио, победи с „ипон“ само за 28 секунди своя съперник Емануел Лусенти от Аржентина.

Ивайло Иванов не даде никакъв шанс на своя опонент и още в първия удобен момент взе чиста победа на 1/16-финалите на турнира.

Точно на рождения си ден днес Линда Зечири в момента играе срещу представителката на Австралия Чън Суан-Ю в първия си мач от олимпийския турнир по бадминтон. В Група „I“ е още Миа Бличфелдт от Дания, която вече записа успех срещу Чън Суан-Ю с 2:0 гейма. Само лидерката в групата продължава напред.

В 13:20 часа Габриела и Стефани Стоеви ще излязат в последния си двубой от груповата фаза на двойки в бадминтона. Те ще срещнат състезателките от Тайланд, но дори и при успех не могат да продължат напред след двете допуснати загуби на старта на надпреварата.

В 13:46 часа Любомир Епитропов ще плува в сериите на 200 метра бруст. Освен него, в басейна ще влезе и Йосиф Миладинов, който от 13:54 часа ще участва в сериите на 100 метра свободен стил.

Подобни статии

Top