Ивайло Петев и Гонзо варианти да поемат Локомотив (Пловдив)

В момента Петев е безработен, а Георги Иванов е спортен директор на „черно-белите“

Ивайло Петев е вариант пред Локомотив (Пловдив) за постоянен треньор след Нова година. Специалистът е в добри отношения със собственика на „черно-белите“ Христо Крушарски. Преди време именно Петев е бил човекът, който е предложил на бизнесмена да привлече Бруно Акрапович на „Лаута“.

В момента Ивайло, който е двукратен шампион като наставник на Лудогорец, е безработен. 45-годишният специалист за последно бе начело на полския Ягелония (Бялисток). Той води тима от декември 2019-а до юли 2020 година. Преди това води арабския Ал Кадисия – от ноември 2018-а до март 2019-а. Първият отбор на Петев зад граница бе в кипърския АЕЛ – от октомври 2013 до ноември 2014-а. След това води и хърватския Динамо (Загреб) . от октомври 2016-а до юли 2017 г., както и друг кипърски тим – Омония (Никозия) – от декември 2017 до март 2018 г.

Друг от вариантите е сегашният спортен директор Георги Иванов-Гонзо. Преди 8 години именно той изкара по-малко от 24 часа,след като бе назначен на мястото на Емил Велев от тогавашния собственик Веселин Марешки заради финансови разминавания.

Подобни статии

Top