Ивайло Петев: Ще докажа на критиците в Босна, че грешат

Невъзможно е такива играчи да нямат победи, вярвам, че ще постигнем резултати

Новият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде първото си интервю пред местните медии. Той демонстрира самочувствие и заяви, че ще докаже на всички критици, които бяха против неговото назначение, че са грешали.

„Следях всичко, което си пишеше по темата и не разбирам критиките на хората. Те ще ме мотивират да постигнем добри резултати. Надявам се бързо да успокоя всички, които смятат, че не трябва да бъда селекционер на Босна. Вярвам, че с резултатите ще им покажа, че са грешали“, заяви Петев.

„Най-важната задача е да създадем позитивна атмосфера в отбора. Затова ще се срещна лично с всеки играч и ще разговарям открито с него, преди да се съберем официално. Само така можем да се надяваме на успех. Не приемам резултатите на Босна и Херцеговина през миналата година. Невъзможно е с такива играчи да нямат никакви победи. Това не са нормални резултати. Ще трябва да направим анализ и да видим къде е проблемът, за да го отстраним навреме и да сме готови за първите мачове“, допълни специалистът.

Подобни статии

Top