Изчезналата Здравка се появи, домъчняло й за мъжа и детето и тръгнала за Гърция

Младата жена е жива и здрава

След като близки и приятели взривиха социалните мрежи с апел за помощ заради изчезналата 28-годишна Здравка Касърова, полицията бързо влезе в дирите й, пише „Марица“.

Припомняме, че от младата жена нямаше следа повече от 24 часа. Последно бе забелязана в пловдивския квартал „Прослав“ вчера сутринта.

Мистериозно изчезна 28-годишна пловдивчанка, излязла по халат и чехли

Здравка работила като маникюристка и живеела в Гърция, но на 4 януари се върнала. Във вторник отседнала при приятелката си Веселина в квартала, която тръгнала на работа и я оставила сама в къщата. Когато се върнала, обаче, от Здравка нямало и следа, а вещите ѝ били там. Непокътнати били личните ѝ документи, телефон и пари.

Пред приятелката си Здравка споделила, че има проблеми в отношенията с мъжа ѝ, който си е в Гърция заедно с 4-годишната им дъщеря.

Впоследствие лелята на изчезналата подаде сигнал в полицията. Твърденията, че е излязла само по халат и чехли се оказаха безпочвени. Очевидец от „Прослав“ забелязал девойката на спирка в квартала с анцунг и маратонки, питала как да стигне до Централна гара.

Полицията провери болниците в града и региона, но там удари на камък. В крайна сметка след преглеждане на записи от видеокамери и след разпити, униформените успяха да я открият.

Причината за изчезването се оказа съвсем проста – домъчняло й за детето и съпруга й, които са в Гърция. Затова решила да тръгне към южната ни съседка и не се обадила на никого. Дамата стигнала до границата, но там я върнали, тъй като нямала необходимия отрицателен тест за коронавирус.

Все пак е разполагала с някакви средства, тъй като първо стигнала до границата, след което пък обратно до автогарата в София. Там някакси успяла да събере пари, за да си дойде до Пловдив.

Вече е в града под тепетата, цяла и невредима.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top