Изграждат младежка зона в дом „Рада Киркович“

Две събития събират средства за изграждане на младежка зона в бившия ДДЛРГ „Рада Киркович“

Две събития събират средства с благотворителна цел – изграждане на МЛАДЕЖКА ЗОНА ЗА АКТИВНО ГРАЖДАНСТВО в бившия Дом за деца, лишени от родителска грижа „Рада Киркович“. Идеята е да се предлагат разнообразни програми и форми на неформално учене, които да ангажират младите хора в активности и да развиват техните интереси и умения.

За да подпомогне закупуването на оборудване за Младежката зона, Община Пловдив, чрез „Седмица на благотворителността“, организира концерт и магическо шоу на 30.10.2018 г. от 18:00 ч. в театралната зала на Военен клуб – Пловдив.

По време на спектакъла ще се проведе томбола сред закупилите жълти патета с благотворителна цел. Те ще получат като награда тениски, професионални топки за футбол, баскетбол и волейбол, маратонки и анцуг.

Второто събитие в подкрепа на каузата е One Woman Show на Иванка Шекерова – „Никой не е пълно 6“ на 08.11.2018 г.

Може да подкрепите изграждането на младежката зона е като закупите билет за „Никой не е пълно 6“ или закупите пате по време на събитието във Военния клуб.

През тази година Община Пловдив, съвместно с Национален алианс за работа с доброволци, организира и проведе благотворителни събития с участието на дует „Ритон“, актьорите от Младежки театър „Николай Бинев“ с постановката „Пинокио“ и др.

Подобни статии

Top