Изхвърлят Йомов от националния отбор - DC news

Изхвърлят Йомов от националния отбор

Гриша Ганчев иска специална среща в футболиста

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров ще изчака няколко дни преди да вземе решение за Георги Йомов, който се замеси в огромен скандал. Петров иска да научи фактите от инцидента, преди да реши дали да извади Йомов от националния отбор, пише „Мач Телеграф“.

Както е известно, крилото е в списъка на Джанини от Пловдив за предстоящите четири мача от Лигата на нациите. Ако решението на Ясен Петров е Йомов да бъде изваден от държавния тим, вероятно на негово място ще бъде повикан големият отсъстващ от списъка – Илиян Стефанов, който вкара победното попадение за Левски във финала с ЦСКА.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е настоял за спешна среща с Георги Йомов.

Нападателят два пъти беше привикван в полицията, след което освободен. Засега не е известно дали ще бъде повдигнато обвинение на Йомов. Това би трябвало да стане ясно по-късно днес. Вървят слухове, че не е изключен и такъв вариант.

Първоначално Георги обяви пред сайта на „червените“, че няма никакво участие в инцидента, че си е вкъщи и е дал автомобила си на своя брат.

Впоследствие обаче се заговори, че той е признал при разпитите в полицията друго – че е присъствал на мястото на събитието, на което бяха още баща му и брат му.

Там някой от тях двамата (по-вероятно бащата) простреля двама души.

Ганчев искал да разбере дали Йомов е излъгал, когато е дал изявление пред сайта на ЦСКА.

Тогава клубът написа, че се доверява напълно на своя състезател, че е невинен.

Футболистът не взе участие във вчерашната тренировка на отбора. Най-вероятно той няма да играе в последните два двубоя на червените от първенството.

Снимка: lupa.bg

Подобни статии

Top