Изказване на Крушарски взриви футболна Европа! - DC news

Изказване на Крушарски взриви футболна Европа!

Английски журналист се подигра с Пловдив и го нарече „гето“, но после се извини и призова сънародниците си да посетят хилядолетния град

Изказването на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, че българският отбор ще отстрани Тотнъм, намери сериозен отзвук в Европа. Медиите в Португалия смятат, че от Локомотив (Пловдив) са дръпнали сериозно лъва за опашката и не ги чака нищо добро, след провокациите срещу Тотнъм.

„Жозе Моуриньо няма да има проблеми с мотивацията на играчите си във втория квалификационен кръг. Лондончаните ще гостуват на Локомотив в Пловдив, чийто президент опитва да разпали дуел с тях.

Облечен с доспехите от успеха в турнира за Купата на България и Суперкупата, Христо Крушарски „ужили“ Тотнъм. Той гарантира, че отборът му ще продължи.

Треньорът Бруно Акрапович също тегли амбициозна реч, но бе малко по-умерен. Няма отговор от Тотнъм до този момент. Явно лондончани са запазили „правото си на отговор“ за 17 септември“, завършва статията в португалското издание „А Бола“.

В същото време английският журналист Ричард Кракнел се подигра с Пловдив, като го нарече „гето“ и пусна няколко снимки от ромските махали.

За негово нещастие обаче заваляха редица коментари в Twitter, че всъщност Пловдив е много красив и чист, а освен това е един от най-старите градове в света.  Много хора се присмяха със снимки от Лондон, а други коментираха с фотоси от красиви гледки под тепетата.

Журналистът най-накрая осъзна грешката си и написа нов пост.

„В интерес на баланса (няколко души ми казаха, че бях груб с Пловдив). Изглежда красив стар град“, извини се Кракнел, като добави хаштаг „Посети Пловдив“.

Подобни статии

Top