Изложение за текстил и мода започва в панаира

Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участници

Второто издание на най-голямото изложение за текстил и мода в България ще бъде по-разнообразно, тъй като ще включва повече сегменти от двете индустрии и повече участници. Те ще презентират  машини, консумативи и услуги за производството, платове, прежди, аксесоари, готови облекла, трикотаж, бельо, текстил за дома и за хотели, а за първи път се включват  логистични компании.  Отново ще има дизайнерска зона и ревюта за демонстриране на нови тенденции във всекидневната и във висшата мода.

„ТексТейлър Експо 2019“ ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив. Специален гост е дизайнерът  със световно  признание Иван Донев, който ще води уъркшоп за млади таланти.

Фирми от седем държави показват последно поколение  изделия в индустриалната част на изложението. Така производителите могат да видят технологични и технически новости. Германска компания представя най-голямата база за пране и боядисване на текстилни изделия в Източна Европа, намираща се в Кърджали. С обработка и транспорт на тъкани се занимава друг изложител от Германия. Нови методи за производство на текстил присъстват в експозициите от  Испания,  Холандия и Гърция.

Акцент е участието на десет фирми от Китай, чиито изделия впечатляват  и с качество,  и с цени. Те ще покажат полиуретанови облекла и противовятърни якета, спално бельо, комплекти за дома и хотела, прежди и трикотажни платове, различни видове тъкани, готови облекла и други стоки.

1 2

Подобни статии

Top