Изненади в любовта за едни, срив във финансите за други в последната седмица на август

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица следете внимателно информацията, която ще получите при една ваша среща, разговор или чрез Интернет комуникация. Тази информация ще бъде важна за вашите лични, семейни или бизнес планове.

През тази седмица може да промените плановете си за една среща или да откажете покана за събиране, поради ваши лични емоционални или здравословни причини.През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана със загуба или кражба в живота на хора, които познавате.

В любовния ви живот събитията ще са доста непредсказуеми, по-скоро напрегнати, подвластни на емоции и чувства, които трудно ще бъдат контролирани. Ще сте склонни към свръхчувствително възприемане на думи или действия. Лесно ще възникват недоразумения или противоречия.

Очаквано развитие ще имат ваши неприятности или проблеми от изминалата седмица. За тяхното настоящо развитие от голямо значение ще са действията на хора от дома или семейството ви. През тази седмица ще се обмислят, обсъждат или решават действия свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.

Жените Овен ще имат благоприятна във финансов план седмица. Действайте планирано, практично и не допускайте вмешателство в първоначалните ви планове. Мъжете ще търсят изход от неприятна ситуация, която сами са предизвикали с темперамента си. Ще ви бъде трудно да поискате извинение, а ще трябва!

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще възникнат затруднения или усложнения, които ще касаят ваши сложни отношения с роднини. Възможно е да се ангажирате с проблеми на жена, като ще сте склонни да се осланяте единствено на личното си мнение. Това обаче може да създаде нов, неочакван проблем.

През тези седем дни ви предстоят разходи, които имат връзка с някакъв документ, договор, гаранция. Тази седмица може да получите или изпратите пари, като тези ваши действия може да имат връзка с хора или институция от друго населено място, държава.

През тази седмица различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви.
Ще преживеете отново много емоционално своето собствено минало, виждайки нещата по един съвсем различен начин. Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати досега възможности в кариерата си. Ще осъзнаете съдбовността на ваши грешки в любовта, в партньорските ви отношения.

През седмицата ще получите новини свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си. Жените Телец ще имат една чудесна седмица, която трябва да използват за срещи с приятели или роднини. Бъдете повече време извън дома си. Насладете се на последните летни дни. Заредете се с жива енергия, от която ще имате нужда през следващите месеци до края на годината. Мъжете ще се фокусират върхи приключване на споразумения или ангажименти свързани с различни договори или документи.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top