Изпълнителите на „Корона чао“ готвят нови песни и пиеса (ВИДЕО)

Любимият град на Драган е Пловдив

Всъщност и двамата вече са били в България. Драган не веднъж е гостувал като актьор с Драматичния театър в Скопие, а любимият му град е Пловдив. Александър пък е бил в страната ни няколко пъти на почивка.

Двамата изпълнители  използват вечерните си включвания онлайн във „Фейсбук“, за да призовават хората в Северна Македония да спазват мерките.

„При нас важи препоръката за носене на маска, социална дистанция, да стоят надалеч хората. На открити пространства е позволено, до колкото се спазва дистанцията. Мисля, че колективното съзнание се промени при нас. Все повече хората се придържат към препоръките. Остана ние и целият народ да внимаваме, от друга страна, ние се грижим и за духовното здраве и затова я правим тази идея всяко вечер. Вече отпускат мерките, не е така строго и се надяваме от 15 май вече да бъде много по-добре“, разказва Александър.

В Северна Македония случаите на коронавирус до момента надхвърлят 1399. Маските са препоръчителни, но посещението на отрити пространства като паркове не са забранени, стига да се спазва необходимата дистанция.

„Нека песента да отвори границите. Пожелавам по-бързо да мине ситуацията и при Вас, и при нас и да сме приятели“, казва Дац.

Двамата имат няколко идеи за нови песни, като предстои да завършат работата си по пиесата „Хипноза на една любов“ в Драматичния театър в Скопие, в която главната роля се изпълнява от Драган, а музиката е от Александър.

Източник: bTV
Видео и снимка: youtube.com
1 2

Подобни статии

Top