Изписаха бебето на Джулиана Гани под звуците арфа и песента Hallelujah (СНИМКИ) - DC news

Изписаха бебето на Джулиана Гани под звуците арфа и песента Hallelujah (СНИМКИ)

Изискан гурме кетъринг бе подготвен за роднините и приятелите, дошли да се запознаят с малкия Кай

Под звуците на арфа и песента Hallelujah изписаха Джулиана Гани и бебето й от болницата. В специална зала към медицинския комплекс риалити звездата и половинката й Теодор Гецов събраха роднини и приятели, за да ги запознаят с Кай.

Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който измисли името на братчето си.

Джулиана, която по образование също е класически музикант, разказа, че неслучайно е искала именно арфа да звучи на събитието. Тя припомни, че някога този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и вярва, че хората се възпитават чрез музика. Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за изпълненията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живееше и работеше, а преди това е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.

Освен наслада за сетивата, първото събитие на малкия Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки приятели на Джулиана, които са собственици на едно от най-известните заведения в Студентски град. Най-впечатляващи бяха октопод с каперси и маслини, както и бушета с пате от гъши дроб и пъдпъдъче яйце. За любителите на сладкото имаше необичайни луксозни бонбони, които светят на UV светлина.

Подобни статии

Top