Известен пловдивски лечител празнува 70 години! Рехабилитаторът намести изкълчен глезен дори на юбилея си

Областният Здравко Димитров: На многая и благая лета за 70-годишнината на Паско Райчев

Именият рехабилитатор, синът на легендата бай Тодор Чакръкчията, намести изкълчен глезен на гостенка дори на юбилейното си тържество

Изкълчен глезен на една от гостенките намести за секунди в разгара на празника си Паско Райчев. 70 години отпразнува рехабилитаторът, лечителят, към който излекуваните се обръщат с „докторе“. Титла, спечелена, не с диплома, а с народната признателност.

Над 80 именити гости – от бизнеса, спорта, медицината, политиката вдигнаха наздравица за юбиляря  в Пловдив заедно със съпругата на Паско д-р Нели Райчева, щерката Ася, зетя Стефан Учиков, сина Тодор, снахата Александра и внука Павел.

 

„Да приемеш доброволно да се изправиш пред страданието и болестта, да помагаш и да бъдеш полезен е възможно само тогава, когато усещаш работата си като призвание. Затова и твоята помощ няма земна цена. На многая и благая лета!“ Тези думи написа в поздравителен адрес до рожденика Областният управител на Област Пловдив Здравко Димитров.

А на живо сподели пред всички, че на Паско винаги може да се разчита, че той е човек, който никога не е предал приятелите си, но и те не са го предали.

„Всички знаем за златните му ръце, но Бай Пас има и огромно сърце, страхотна душа! Ако можеше да събере десетките хиляди хора, които са му благодарни и признателни, стадион „Пловдив“ нямаше да ги побере. Присъстващите тук трябва да сме горди, че сме част от неговия празник, част от неговия най-близък приятелски кръг. Раздавай се за хората, но остави време и за себе си, да се порадваш на живота“, пожела на рожденика Любозар Фратев.

1 2

Подобни статии

Top