Известен рапър е починалият с любовницата си от задушаване пловдивчанин (СНИМКИ)

Рапърът Кобака имал няколко песни с Мишо Шамара и с Ванко 1

Рапърът Костадин Асенов Кобаков – Кобака, от Пазарджик почина нелепо в новия си гараж в Пловдив, след като се задуши в мерцедеса си с пазарджишка регистрация, пише Агенция Монитор. Заедно с него в автомобила е била 35-годишна жена, с която са били любовници. Тя била семейна с две деца, а Кобака приживе се хвалел, че бил много харесван от жените и затова не бързал със създаването на семейство и деца.

Версия: Мъртвите мъж и жена в „Смирненски“ са имали извънбрачна връзка

Труповете на Кобака и новата му приятелка били открити около 7 часа сутринта на 17 март от баща му. Предполага се обаче, че са починали два дни по-рано – в петък вечерта, защото оттогава близките им нямали връзка нито с единия, нито с другия.

На 15 март вечерта 35-годишната дама на Кобаков, която работела в дискотека в Пловдив, му се обадила да се видят. Той пък можел да я заведе на хотел, защото в джоба си имал 4 700 лева, но предпочел да й се похвали с новото жилище. То се намира в една от луксозните кооперации на ул. „Рая” в кв. „Смирненски” и е току-що построено.

„Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (б.р. на 17 март т.г.) в 4 часа сутринта, но после в 7 часа телефонът му вече беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да си погребва детето. Не знам как ще кажа на майка му, че е починал”, плачеше бащата Асен пред злополучния гараж.

Трагедия: Откриха мъж и жена мъртви в гараж

Синът му мечтаел да има апартамент в Пловдив. В Пазарджик живеел близо до ул. „Пловдивска”. Продал си там жилището и инвестирал в строежа в града на тепетата. Имал жилище и в к.к. Слънчев бряг, където изкарал зимата, разказа през сълзи покрусеният баща.

1 2

Подобни статии

Top