Известна актриса вербувала момичета за сексробини

Актрисата привличала момичета в секта на известен гуру

Американската актриса Алисън Мак, известна с ролята на Хлои Съливан в популярния сериал „Изборът на тийнейджърите“ (Smallville), бе арестувана по обвинение, че е помогнала на гуруто Кийт Раниер от сектата Nxivm за продажба на момичета като сексуални робини. За това съобщава Reuters, позовавайки се на федерални прокурори, пише руският сайт tvrain.ru.

Актрисата е обвинена за това, че е вербувала младите жени за сектата. Те били заставяни да правят секс с гуруто Кийт Раниер, а след това им слагали клеймо с инициалите му.

В сектата имало общо 50 жени. За вербуването им Мак получавала заплащане от Раниер.

Самият Раниер бе арестуван през март.  Той оглавява сектата Nxivm през последните 20 години.

На сайта на Nxivm се съобщава, че това е общество, което помага на хората да разширяват възможностите си и „дава отговори на въпросите за това, какво означава да си човек“. От прокуратурата на САЩ поясняват, че при встъпване в сектата хората трябвало да предоставят информация за семейството и приятелите си, свои интимни снимки и права върху собствеността си.

Fox News пише, че актрисата Кристин Кройк, също известна от сериала „Изборът на тийнейджърите“, е била обвинена в това, че е помагала да бъдат привличани жени в сектата. Кройк обаче отхвърля тези обвинения. Актрисата разказва, че влязла в Nxivm, когато е била на 23 години, за да се пребори със своята стеснителност, но си тръгнала от обществото преди пет години.

Превод: DCNEWS
Снимка: news.com.au

Подобни статии

Top