Иззеха голямо количество фалшиви препарати от частни складове край Пазарджик(СНИМКИ)

Били иззети общо 1397 опаковки на препарат за перални машини

Голямо количество неистински стоки имитиращи известна търговска марка за санитарни препарати са иззети при акция на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик.

В полицейската операция са се включили още инспектори от Дирекция „Инспекция по труда“, ТДНАП и РДПБЗН-Пазарджик. Извършени са проверки на пет складови помещения в промишлената зона на Пазарджик. Обектите са собственост или са стопанисвани от частни фирми.

От там били иззети общо 1397 опаковки на препарат за перални машини, съдържащи в себе си неистински имитиращ продукт. Спрямо двама от собствениците на складовете са образувани полицейски производства, а срещу останалите преписки, които ще бъдат изпратени по компетентност на прокуратурата.

За установени административни нарушения предстои съставянето на актове на един от собствениците от страна на трудовите и данъчните инспектори, както и от служителите на пожарната. На местопроизшествията са извършени огледи, всички открити препарати са иззети от търговската мрежа.

Подобни статии

Top