Judas Priest: Изпълниха ли рок легендите мечтите на феновете си в Пловдив? (СНИМКИ)

Тройно повече публика събраха снощи пред основната сцена на Hills of Rock рок

легендите Judas Priest. От 16 до 70 години бе възрастовата граница на посетителите, дошли да чуят кумирите си на Гребната във втората вечер на рок фестивала.

„Боговете на метъла“ обаче леко разочароваха феновете си под тепетата. Особено тези, които бяха дошли да чуят най-големите им хитове. Вместо да заложат на старите парчета, с които ги знаят привържениците на твърдия рок, те лансираха най-вече песни от новия си 18-ти студиен албум Firepower.

Според посетители, присъствали и на концерта на SABATON в петък вечер, шведите определено са вдигнали много високо летвата. Толкова високо, че хедлайнерите снощи не успяха да покрият очакванията им.

SABATON разтресе Гребната в първия ден на Hlls of Rock (СНИМКИ)

Въпреки това феновете бяха щастливи да видят любимците си на пловдивска сцена и ги посрещнаха с бурни овации. А и метъл легендите им предложиха невероятно светлинно и звуково шоу – твърд саунд, който огласяше не само Гребната база, но и целият кв. „Христо Смирненски“, та чак до Кючука.

Фронтменът Роб Халфорд,

1 2

Подобни статии

Един коментар

  1. teruns написа:

    Естествено, че ще наблегнат на Firepower. Просто Judas Priest доказаха, че са най – големите. Нека този, който е писал статията да си обогати малко музикалната култура.

Top