Кабаков и Маргаритов с трети наряд на Евро 2020

Двамата пловдивчани ще бъдат в ролите съответно на четвърти съдия и на първи резервен асистент рефер на мача Северна Македония – Холандия в понеделник

Българските топрефери Георги Кабаков и Мартин Маргаритов получиха трето поредно назначение на европейското първенство по футбол. След като двамата пловдивчани бяха резервни съдии на мачовете от груповата фаза на UEFA EURO 2020 между Шотландия и Чехия и Швеция – Словакия в петък, днес те бяха определени за такива и на двубоя Северна Македония – Холандия, от група „С“ на шампионата, съобщава информационна агенция „Темпо Нюз“.

Главен арбитър ще бъде румънецът Ищван Ковач, с помощници – неговите сънародници – Василе Маринеску и Михай Артен.

Кабаков е четвърти съдия на срещата, а Мартин Маргаритов – първи резервен асистент рефер, като и двамата наши представители са арбитрите, определени от УЕФА да заменят веднага при спешен случай или при контузия някой от титулярите. Както е известно за първи път на това европейско първенство резервните съдии са в отделна група.

Срещата Северна Македония – Холандия ще се играе в понеделник – 21 юни, от 19:00 часа българско време на стадиона в Амстердам.

Подобни статии

Top