Къде е границата между реален и дигитален свят ще дискутират на форум в Младежки център Пловди - DC news

Къде е границата между реален и дигитален свят ще дискутират на форум в Младежки център Пловди

Споделяне, учене, развлечение, социални връзки – прекарваме огромна част от живота си

в интернет, а нарастващата тенденция при младите хора е да сливат двете реалности- истинска и дигитална. Как да бъдем реални в дигиталното, как да различаваме кое е fake, как да споделяме ценности онлайн и да създаваме интересно и качествено съдържание?

Отговорите на всички тези въпроси ще потърсят образователният екип на центъра, заедно с младежи от цялата страна на Младежки форум „Истина или предизвикателство: Реален свят в дигитална вселена” до 29 август в Младежки център Пловдив

Освен полезна информация, те ще разгледат и реални примери за автентично дигитално присъствие от инфлуенсъри, практични съвети за безопасност в нета, няма да липсва и голяма доза забавление.

Форумът е предназначен за младежи от 15 до 29 г. от цялата страна, като участието е напълно безплатно. Необходима е регистрация тук: 

Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Подобни статии

Top