Как да изпитате наслада от аналния секс

Много хора все още считат аналният секс за нещо мръсно, болезнено и характерно за хората с хомосексуална ориентация. Това обаче изобщо не е така и този вид интимна игра може да ви достави достатъчно удоволствие, стига да се спазват някои основни правила.

1. БЕЗОПАСНОСТ

Има няколко основни правила за безопасност, които трябва да се спазват винаги при аналния секс.

Първото и най-важното е: Използвайте презерватив, дори и да сте заедно от дълго време. При анален секс със случаен партньор това е абсолютно задължително! Рискът от заразяването с куп венерически болести и инфекции, включително и СПИН, е най-голям при анален секс. Използвайте и специални презервативи, които са по-здрави и са специално направени за такъв вид секс.

След съприкосновение с ануса не докосвайте нищо друго. Никога, след като извадите пениса от ануса не започвайте вагинален контакт. Това може да доведе до сериозни инфекции

След анален секс трябва веднага да свалите презерватива и да се изкъпете изключително внимателно.

2. ЛУБРИКАНТ

Това е най-важното нещо, за да си гарантирате истинско удоволствие при този вид секс. За разлика от вагината, анусът не изпуска овлажняващ секрет. За това ще е необходимо да използвате лубриканти.

Още при първата пенетрация сложете достатъчно количество лубрикант.

Не използвайте вазелин или масла за тяло, кремове или нещо подобно. Има огромна опасност от тези вещества да се скъсат презерватива, тъй като те разяждат латекса.

Най-подходящи са новите лубриканти на силиконова основа. Има и такива, които са със специално обезболяващо средство в тях.

Все пак не ви ги препоръчваме, тъй като при анален секс до болка не трябва да се стига изобщо, и притъпяването й с обезболяващи средства не е решение на проблема.

По принцип всички лубриканти са хипоалергични, но питайте в аптеката и вижте упътването. По време на акта също добавяйте лубрикант.

1 2

Подобни статии

Top