Как да печелите от автомобила си

Искате ли да получавате допълнителен доход?

Това е възможно с международна служба „Максим“.

Служба за поръчка на такси „Максим“ е един от лидерите на световния пазар. Услугата се развива активно и кани партньори за сътрудничество. Със службата можете с изгода да използвате свободното си време и собствения автомобил.

Работа в такси — това е изгодно!

„Максим“ предлага удобни условия за сътрудничество: свободен график, без план за изпълнени поръчки. Можете да возите пътници, когато Ви е удобно, и в случай на необходимост, да съвместявате таксиметровата дейност с основната работа. При това по-голямата част от спечелените пари са Ваш личен доход. За услугите на службата се заплащат само 5% от стойността на изпълнената поръчка.

За работа получавате удобно мобилно приложение – Taxsee Driver. То предварително изчислява цената и съставя маршрута на пътуването, показва най-близките поръчки, помага да се намали празния пробег, да се спести време и гориво. В приложението има множество функции, които позволяват да се извършват всички необходими действия без участие на оператор и посещение на офиса. Това много улеснява работата като таксиметров водач.

Важен факт е надеждността и престижността на компанията. „Максим“ е международна компания, която освен в България работи още в 9 страни в света. Пътниците с охота използват услугите й, затова поръчките са много. Водачите, на свой ред, са сигурни, че ще получат достоен доход.

При помощта на сайта-калкулатор maximdriver.com можете да изчислите своя доход с „Максим“. Необходимо е да изберете какъв клас е Вашият автомобил, какъв е разходът му на гориво и продължителността на работа. Също така на сайта можете да проверите, колко поръчки е достатъчно да изпълните, за да спечелите определена сума.

3 съвета как да увеличите дохода си от таксиметровата дейност:

„Максим“ е заинтересована нейните партньори да получават достойни доходи, затова е подготвила няколко прости съвета за начинаещите таксиметрови шофьори. Използвайки ги, бихте могли да работите по-ефективно.

  1. Изпълнявайте най-близките поръчки, за да намалите празния пробег.

„Максим“ предлага поръчки, които се намират най-близо до местоположението на водача. В настройките на приложението Taxsee Driver можете да включите автоматично възлагане на такива поръчки. В резултат на това всеки следващ пътник ще се намира близо до крайния адрес на предишната поръчка. Като работите по този начин, няма да губите време за търсене на поръчки и ще спестите гориво.

  1. Не се отказвайте от кратки курсове.

Една от най-разпространените грешки е да се игнорират евтините поръчки, при които трябва да пропътувате няколко преки. Шофьорите смятат, че няма да могат да спечелят от кратките курсове и стоят без работа, очаквайки по-изгодни поръчки. Всъщност, обаче, те губят времето си напразно. Няколко кратки курса могат да донесат по-голяма печалба, отколкото един по-дълъг.

  1. Работете, когато има много поръчки.

Търсенето на таксиметровите услуги зависи от времето, дните от седмицата, времето. В пикови часове хората отиват на работа и се връщат вкъщи, през почивните дни и празниците – отиват на почивка, когато вали – не искат да ходят пеша или да пътуват с градския транспорт. Количеството поръчки в „Максим“ в тези периоди се увеличава няколко пъти. Остава Ви само да ги изпълнявате една след друга. А колкото повече са изпълнените поръчки, толкова повече е Вашият доход.

Как да станете партньор?

За да започнете сътрудничеството със служба „Максим“, попълнете въпросника в раздел „Работа като шофьор“ на сайта taximaxim.bg. Също така можете да се обадите на телефона за поръчка на такси 032/22 22 22 и да кажете на оператора, че бихте искали да станете партньор на „Максим“. С Вас ще се свърже мениджър от офиса и ще обсъди с Вас условията на работа. Това е отлична възможност да промените живота си и да се развивате заедно с компания от световно ниво.

Да тръгваме!

Top