Как да си поискате секс за една нощ, без да изглеждате като глупак

Ето как да си поискате секс за една вечер без да изглеждате като глупак и без тя да ви намрази след това

Има мъже, които просто не желаят връзки. В това няма нищо лошо, стига да умеят да показват на своите мацки, че няма лошо в секса за една вечер и че не ги използват.

Жените са сложни същества и все пак имат някои задръжки. Много е важно как ще подходите към тях, за да не се почувстват „мръсни“, използвани и лесни.

Питайте смело и не се страхувайте да ви откажат

Ако изведете една жена на среща, тя може да остане с грешното впечатление. Вероятно ще ù правите комплименти цяла вечер, ще я разпитвате за живота ù и ще очаквате тя да се досети, че искате секс от нея. Няма как да стане. Накрая ще ви каже „Лека нощ“, очаквайки да ù се обадите скоро за втора среща.

Внимавайте какво говорите

Ако се опитате да я вкарате в леглото си с клишета, че „тъкмо сте зарязан“, „страдате, но искате да опитате отново с една бурна сексуална вечер“ и т. н. ще направите грешка. Дори да искате момичето за една вечер, не я карайте да се чувства като утешителна награда, или като нечия заместница. Правете ѝ комплименти, докосвайте я и ѝ покажете колко много я желаете.

Не бъдете егоист

Вярно е, че вашата крайна цел е да получите секс, но все пак не сте сам в това. Разпитайте я какво иска, как се чувства, какво ѝ харесва. Все пак решението ѝ да стане ваша „приятелка с екстри“ е нейно. И тя трябва да усети, че и за нея има полза от тези отношения. Не я третирайте просто като секс кукла, а като човек. Може пък тази забежка да се превърне в едно по-дълготрайно приятелство „с екстри“.

И все пак бъдете джентълмен

Великите плейбой са такива, защото имат обноски. Те знаят как да накарат една жена да се почувства „дама“ и да жадува за ласките и компанията им. Да, трябва да бъдете прям за това, което искате, но това не означава да бъдете груб. Отнасяйте се с нея като с дама и шансът да я заведете в леглото си е значително по-голям.

Източник: tialoto.bg

 

Подобни статии

Top